Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojke koje su šamarale i tukle maloletnicu na slobodi: Iz policije kažu da ovo nije bio jedini slučaj

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Splitska policija u utorak je izvestila kako su odmah nakon objave snimke vršnjačkog nasilja započeli kriminalističko istraživanje nad četiri maloletne osobe

  • 2

Devojke, koje je policija u Splitu uhapsila zbog toga što su tukle i vređale maloletnicu i sve to snimile, pa okačile na društvene mreže, puštene su na slobodu i kako se iz policije navodi ovo nije izolovan slučaj nasilja u kom su učestvovale.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da postoje osnovane sumnje da su četiri maloletnice nanele štetu devojčici i da su počinile veći broj krivičnih dela.

Splitska policija u utorak je izvestila kako su odmah nakon objave snimke vršnjačkog nasilja započeli kriminalističko istraživanje nad četiri maloletne osobe koje su, nakon završenog istraživanja, predane pritvorskom nadzorniku.

Policija se zahvaljuje svim građanima koji nisu podelili i objavili video-snimak putem društvenih mreža i aplikacija za razmenu sadržaja, već su, u cilju zaštite žrtava materijal poslali policiji.

U poslednja tri dana, samo preko onlajn aplikacije Crveno dugme stiglo je više od 1.100 prijava građana.

Podsetimo, video je napravljen na ulici na kojem se vidi devojka koja kleči na putu, iznad nje je druga devojka koja je šamara i traži da se izvini za to što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloletnicama. Od nje traži da joj vrati 30 evra koje joj je navodno pozajmila.

Nakon toga se vidi kako je devojke tuku i ponižavaju. Jedna devojka je šamara dok kleči, a pred kraj snimka joj s leđa prilazi druga i udara je nogom, pri čemu žrtva pada i udara licem o tlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poke

    2. april 2024 | 17:03

    Vaspitanje dolazi od roditelja! Sramota dokle smo dosli!

  • Suzana

    22. april 2024 | 20:01

    Delinkventi. Stići če do zatvora, izabrale su taj put. Pitanje je gde su im roditelji i kako objasnjavaju ovakvo ponašanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA