Vreme čitanja: oko 1 min.

Državljani Srbije i BiH osumnjičeni za prevare i falsifikovanje isprava u Budvi

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je državljanina Srbije i državljanina Bosne i Hercegovine dve osobe osumnjičene zbog prevara i falsifikovanja isprava, prenose Vijesti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšeni su S.D. (34) iz Srbije i S.S. (37) iz Bosne i Hercegovine.

"S.D. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela, prevara u produženom trajanju i falsifikovanje isprave, a S.S. zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela, prevara putem pomaganja i falsifikovanje isprave. Krivična dela izvršena su na način što su, S.D. i S.S. pristupili jednom maloprodajnom objektu u Budvi, kao ovlašćena lica jednog privrednog društva sa kojim oštećeni objekat posluje.

Tom prilikom, preuzeli su robu na odloženo plaćanje u vrednosti od 2.931 evra", saopšteno je iz policije.

Budvanska policija, dodaje se, je identifikovalia vozilo koje je korišćeno prilikom izvršenja navedene radnje, na kojem su bile istaknute registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu.

"Pored toga, prilikom rasvetljavanja slučaja, došlo se do saznanja da su na istovetan način, na štetu drugog maloprodajnog objekta, izvršena navedena krivična dela i tom prilikom je prisvojena roba u iznosu od 1.620 evra. Policija je pronašla kompletnu količinu prisvojenih alkoholnih pića, koja su oduzeta i vraćena odgovornim privrednim licima", saopšteno je.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem nalogu su obe osobe uhapšene i sprovedena uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost i odlučivanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA