Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić, kojeg je pretukao sin šefa policije u Splitu, u kritičnom stanju: "Radi se o edemu mozga..."

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodan Marendić, sad već bivši načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske, dao je jutros neopozivu ostavku

  • 0
Hrvatska policija Foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Mladić (23) koji je napadnut u noći s petka na subotu ispred noćnog kluba Velvet kod Poljuda u Splitu i dalje je u životnoj opasnosti, a u KBC Split primljen je sa teškim povredama glave i mozga.

"U noći između petka i subote primili smo 23-godišnjeg pacijenta s teškim povredama glave i mozga", rekao je dr. Josip Krnić, načelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, piše 24.hr.

"Odmah po prispeću, pacijent je bio bez svesti te smo išli hitno u neurohiruršku dvoranu. Nastavljeno je intenzivno lečenje, pacijent je još uvek u životnoj opasnosti. Kritično mu je stanje. Pokušavamo što bolje kontrolisati povredu koja je nastala. Radi se o edemu mozga, znači naticanju. Činimo sve u našoj moći da najpre ograničimo štetu koja je nastala potom ćemo krenuti u drugu fazu kada ćemo moći proceniti koliko je to kliničke posledice ostavilo", rekao je dr. Josip Krnić.

Dodao je da je mladić još uvek u životnoj opasnosti.

Podsetimo, Slobodan Marendić, sad već bivši načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske, dao je jutros neopozivu ostavku. Kako je saopštio medijima, njegov sin učestvovao je u napadu na mladića u noći s petka na subotu ispred noćnog kluba Velvet kod Poljuda u Splitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA