Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac koji je izbo ženu nasmrt na Srednjacima rekao policiji nakon zločina čudnu rečenicu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon ispitivanja, njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i odredio mu zadržavanje u trajanju od mesec dana

  • 0
Hrvatska bomba uviđaj policija Foto: Tanjug/HINA/DAMIR SENČAR

Zagrebačka policija obavila je kriminalističko istraživanje i objavila detalje ubistva na Srednjacima kada je muškarac Nj. B. (35) nožem nasmrt izbo ženu.

Nj. B. (35), koji je nožem izbo nasrmt ženu u Srednjacima u Zagrebu u četvrtak a prilikom hapšenja izgovorio je prilično čudnu rečenicu.

Naime, on nije govorio o motivu ovog svirepog ubistva već je samo prokomentarisao: "Spasio sam svemir".

Nakon ispitivanja, njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i odredio mu zadržavanje u trajanju od mesec dana.

"Sumnja se da je u četvrtak oko 20.50 sati, na Srednjacima, osumnjičeni 35-godišnjak nasilno ušao u stan oštetivši vrata gde se nalazila 67-godišnjakinja koju poznaje. Odmah po ulasku u stan fizički ju je napao i oštrim predmetom, nožem zadao više ubodnih rana po telu od posledica čega je žena preminula dok se on sa sredstvom izvršenja udaljio na adresu stanovanja na području Črnomerca.

Istog je dan pronađen na adresi stanovanja gde je uhapšen i doveden u službene prostorije policije.  Sredstvo izvršenja pronađeno je nedaleko od adrese prebivališta osumnjičenog.

Tokom današnjeg dana osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku dok je krivična prijava podneta Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu, navode iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA