≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestao dečak (13) u Zagrebu: Aktiviran NENO alarm

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je aktivirala NENO alarm, koji se izdaje kada postoje saznanja koja upućuju na opravdanu bojazan da je nestalo dete oteto i/ili je neposredno ugrožen detetov život i zdravlje ili da je izloženo teškoj viktimizaciji

  • 0
Dečak (13) koji je nestao u Zagrebu Foto: MUP Republike Hrvatske

NAJNOVIJA INFORMACIJA - DEČAK JE PRONAĐEN

Dečak (13) nestao je u ponedeljak u zagrebačkom naselju Lanište, tačnije u Ulici Lanište. Policija i dalje traga za njim, a u poslepodnevnim satima aktivirali su i NENO alarm. NENO je skraćenica za Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, a alarm se građanima aktivira putem društvenih mreža.

Prema podacima iz Nacionalne evidencije nestalih osoba Ivan je rođen 2010. godine, visok je 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odeven u plave pantalone, dres s natpisom Dinamo i Petković, a nosio je ruksak tamnije boje i smeđe tenisice.

'U slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.', javljaju iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA