Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž zlostavljao ženu, pretio joj pištoljem i nožem: Horor u Crnoj Gori

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je pakao proživljavala od aprila 2023. godine do kraja februara ove godine, a navodno ju je prekorevao jer "pogrešno" sedi, ne gleda u pod kada idu ulicom ili ga ne pita za dozvolu da ode na posao

  • 1
silovanje hapsenje nasilje pedofilija prostitucija Foto-montaža: Shutterstock

Muškarac (32), muslimanske veroispovesti, iz Crne Gore uhapšen je zbog silovanja i zlostavljanja supruge u više navrata, a kako tvrdi, iako su se razišli on ju je prisiljavao na odnose, a potom i tukao.

Žena je pakao proživljavala od aprila 2023. godine do kraja februara ove godine, a navodno ju je prekorevao jer "pogrešno" sedi, ne gleda u pod kada idu ulicom ili ga ne pita za dozvolu da ode na posao.

"U njegovoj kući me je tukao i šamarao. Od udaraca mi je pukla usna. Držao mi je pištolj na glavi, a onda i nož pod grlom. Sve to mogli su da čuju njegovi ukućani. Potom me je zaključao u sobu kako ne bih mogla da ga prijavim, niti da pođem na pregled. U večernjim časovima tražila sam da me odveze kod drugarice, što je i učinio. Međutim, nekoliko puta zaustavljao je automobil i tukao me, čupao za kosu. U kakvom stanju me dovezao do prijateljice, može ona da posvedoči", ispričala je žena tužiocu o batinama koje je dobila dok je bila verena za E. Š.

Jedna od ispovesti bila je i to da je dobila batine samo dvadesetak dana nakon što je stupila u serijatski brak sa 32-godišnjim muškarcem. Tada joj je slomio zub, a fotografije povreda, koje je donela na uvid novinarima u redakciji Vijesti, bile su zastrašujuće.

Tužioci su saslušali optuženog muškarca i naložili da ostane u istražnom zatvoru.

Uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja, nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

"Lice je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podogorici lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno delo silovanja u sticaju sa krivičnim delom nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. Ovo lice je ranije procesuirano zbog krivičnih dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", rekli su za Vijesti iz Uprave policije.

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, tužiteljka Lepa Medenica, objasnila je da je tom osumnjičnom određen pritvor po predlogu tužioca.

Kako crnogorski mediji pišu, E.Š. je na saslušanju negirao krivicu.

Nije priznao da je tukao, niti da je protiv njene volje prinudio na intimne odnose, i to nakon što je odlučila da prekine bračnu zajednicu sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA