Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je David koji je preminuo nakon što mu je pozlilo na folkloru: Potresnim rečima se opraštaju od njega

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putuj, plavooki dečače, zvezdama se osmehni, stoji u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici gimnazije koju je David pohađao

  • 6

Čitav Prnjavor zavijen je u crno nakon tragične smrti Davida Petrovića (17), učenika 2. razreda prnjavorske Gimnazije, koji je preminuo nakon što mu je juče pozlilo na folkloru.

Svi su u šoku zbog njegove prerane smrti, a potresnim rečima od Davida su se oprostili i zaposleni u gimnaziji koju je pohađao.

"Jutros je naš Grad, našu školu i sve nas, učenike i profesore, potresla vest o smrti našeg učenika Davida Petrovića. Želimo da iskažemo duboko i iskreno saučešće porodici i svima koji su ga voleli. Putuj, plavooki dečače, zvezdama se osmehni", stoji u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Gimnazije.

Objavu je komentarisalo više desetina građana, koji su izražavali saučešće porodici zbog tragičnog gubitka.

Podsetimo, Davidu je, prema pisanju lokalnih medija, sinoć pozlilo na folkloru. Pozvana je hitna pomoć, ali je uz sve napore medicinskih radnika David je preminuo od srčanog udara.

Nije poznato da li je dečak ranije imao zdravstvenih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    11. april 2024 | 14:12

    Sta reci osim strasno I ne dao Bog nikome .

  • SVM

    11. april 2024 | 14:16

    Gospode Bože. Kakva tuga

  • Zaza

    11. april 2024 | 15:44

    Zbog VISTINE i zbog sve ostale nase DECE treba se uraditi obdukcija i otkriti pravi uzrok smrti ovog mladog momka.Uzroci i nagadjanja su mozda milion ali ISTINA JE SAMO JEDNA ,jer u zadnjih 2/3 godine je sve vise ovakvih IZNENADNIH SMRTI .Ne aludiram na nicega mada bi zeleo znati nesto ali nije vreme da se pita ,zbog zdravlja ostale nase dece bih vole pravi uzrok ove tragicne smrti.Neka ti Bog prosti grehove i neka te primi u carstvo svoje ,saucesce porodici i svima ostalima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA