Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vozi, samo beži, ubiće nas!": Podignuta optužnica zbog divljačkog napada u Splitu, pale i smene u policiji

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o slučaju koji se desio pre dva meseca i koji je zgrozio Split, ali i region

  • 0

Zbog tri krivična dela opšte opasne radnje i dva oštećenja tuđe stvari Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv M.J. (37), piše Slobodna Dalmacija.

Radi se o slučaju koji se desio pre dva meseca i koji je zgrozio Split, a dogodio se na Sirobuji. Tamo je M.J, u društvu još jednog muškarca, napao troje mladih koji su se nalazili u putničkom automobilu "reno klio" zadarskih tablica i koji su ceo događaj snimali, što je poslužilo kao dokaz o napadu.

Napadač je ničim izazvan tražio da mlada devojka koja je vozila otvori prozor automobila, a kad to nije uradila počeo je da razbija vozilo, te da ih prati svojim BMW-om.

Kada ih je sustigao svojim se vozilom zabio u njeno, pa izašao i počeo da lupa u prozor suvozača. Mladi u vozilu zadarskih tablica su uspeli da pobegnu nasilnicima.

Za vreme napada su zvali policiju koja je reagovala nešto kasnije, ali srećom su ipak uhapsili nasilnog muškarca.

Zbog tog slučaja je bio smenjen dotadašnji načelnik Druge policijske stanice, dok je protiv dvojice policajaca pokrenut disciplinski postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA