Vreme čitanja: oko 1 min.

Tivatska policija privela trojicu Albanaca zbog provociranja lokalnog zvaničnika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumničeni su napali načelnika filijale Poreske uprave Crne Gore u Tivtu

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Tivatska policija privela je i predala prekršajnom sudiji u Kotoru trojicu albanskih državljana koji su jutros oko 01.30 sati na trajektnom prelazu u Lepetanima, napali i provocirali Dejana Draškovića, načelnika filijale Poreske uprave Crne Gore u Tivtu.

Podgoričke Vjesti prenele su da se Drašković u pozajmljenom automobilu srpskih rebistarskih oznaka kasno sinoć vraćao iz Tivta u Herceg Novi gde živi.

Dok je čekao na pristaništu u Lepetanima da se ukrca na trajekt, pored njega se zaustavio mercedes italijanskih tablica u kojem su bila tri osobe.

Prema Draškovićevim tvrdnjama, jedna od njih upadljivo gledala u tablice automobila koji je on vozio i kada je konstatovala da vozilo iz Srbije, glasno je počela na albanskom jeziku da psuje Draškovića i provocira ga dok su se saputnici u mercedesu glasno smejali uz odobravanje.

- Nisam reagovao i nisam hteo da se tu na licu mesta raspravljam s njima jer bi to sigurno dovelo do ozbiljnijeg incidenta zato što su pored nas bila još tri automobila sa albanskim tablicama. Pozvao sam policiju i prijavio im što se desilo, a oni su nešto kasnije u Herceg Novom zaustavili mercedes čiji me je vozač napao i provocirao, priveli ih i predali kolegama iz tivatske policije - izjavio je jutros Drašković za Vjesti.

Trojica albanskih državljana su, nakon što se dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru izjasnio da u njihovim radnjama nema obeležja krivičnog dela, prekršajno preocesuirana pred kotorskim odeljenjem Suda za prekršaje u Budvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA