Vreme čitanja: oko 2 min.

Maloletnici pretukli vršnjaka, jedan sve snimao, ostali navijali: Užas u Dubrovniku

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako se vidi sa snimka, prvo jedan mladić napada maloletnika, koji od siline udarca pada na pod, a onda mu sa leđa dolazi drugi mladić koji ga udara nogom u prsa

  • 0

Na društvenim mrežama se pre dva dana pojavio snimak tuče na plaži u uvali Lapad u Dubrovniku na kojem se vidi kako dvojica dečaka udaraju trećeg dok jedan sve snima.

Na snimku se vide i druge osobe koje nemo posmatraju situaciju i čuju se glasovi koji podržavaju napadače.

Kako se vidi sa snimka, prvo jedan mladić napada maloletnika, koji od siline udarca pada na pod, a onda mu sa leđa dolazi drugi mladić koji ga udara nogom u prsa.

Žrtva pokušava da se pomeri, ali ga dvojica opet udaraju dok se povremeno čuju glasovi koji pozivaju dečake da prestanu da tuku mladića.

"Znaš li gde si došao?", jedan od napadača nekoliko puta izgovara ovu rečenicu.

Nakon što je objavljen snimak, za portal Index.hr javila se jedna čitateljka koja je rekla da je do slične situacije došlo i u parku Luja Šoletića u Gružu gde je napadač sa plaže.

"Ova tuča se dogodila u sredu u parku u Gružu. Isti mladić sa Uvale i njegova devojka napali su grupu devojčica i momka. Na video-snimku se vidi kako ta osoba nagovara i podržava devojku da napadne ostale", rekla je maloletnica i apelovala na policiju da sankcioniše ovakvo ponašanje.

Snimak prikazuje svađu više devojaka i mladića koji pokušava da nagovori jednu od njih da napadne druge, međutim, do toga nije došlo nakon čega je on oteo devojci iz ruke telofon i bacio ga.

Odmah nakon primljene prijave, policija je izašla na mesto događaja gde nisu zatečene osobe, niti krivično delo ili prekršaj, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući da se kod svake prijave nasilja nad decom reaguje žurno i bez odlaganja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su dvojica osumnjičenih maloletnika fizički napali trećeg maloletnika nanevši mu lakše telesne povrede.

Dvojca osumnjičenih uhvaćena su juče i oni su, nakon završenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, predati u jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

"Zbog osetljivosti samog događaja i činjenice da su u njega bile uključene maloletne osobe detaljnije informacije o ovom slučaju nećemo iznositi", saopštili su iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA