Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi detalji svirepog ubistva u Lukavcu: Došao do žrtve i pucao mu u glavu

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku je kriminalistička obrada nakon čega će osumnjičeni, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, biti predat u nadležnost Tužilaštva

  • 0

0202S. I. (33) iz mesta Bokavići kod Lukavca osumnjičen je za ubistvo A. M. (35). Kako je ranije saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK),  posle zločina Ibrahimović se predao pripadnicima Policijske uprave Lukavac.

Zločin se dogodio sinoć u lukavačkom naselju Koksara.

"S. I. je osumnjičen da je sinoć došao do objekta u kojem je živeo A. M. i nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa oštećenim, ispalio jedan hitac i naneo mu prostrelnu povredu u predelu glave. Nakon toga je otišao u Policijsku upravu Lukavac, prijavio ubistvo i predao oružje koje će biti predmet veštačenja", naveli su iz Kantonalnog tužilaštva TK.

Uviđaj na mestu događaja je obavio dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK i Odeljenja kriminalističke policije PU Lukavac.

U toku je kriminalistička obrada nakon čega će osumnjičeni, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, biti predat u nadležnost Tužilaštva.

"Postupajući tužilac je izdao naredbu za obdukciju tela, kao i za druga potrebna veštačenje. U toku su i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ubistvo", zaključili su iz Kantonalnog tužilaštva TK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA