Vreme čitanja: oko 1 min.

Edo napravio rusvaj u kafiću jer njegovom ocu nisu dali da pije: Evo šta je sve radio i kako je prošao na sudu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema presudi, on je u oktobru oko 22.20 sati u kafiću Laguna u Daruvaru narušavao javni red i mir pod uticajem alkohola od 0,77 promila

  • 2
Pijanac, pijandura Foto: Shutterstock

Edo (33) je napravio rusvaj jer njegovg oca nisu pustili uz kafić s obzirom da ima zabranu ulaska zbog ranijeg nereda, piše Danica.hr.

Prema presudi, on je u oktobru oko 22.20 sati u kafiću Laguna u Daruvaru narušavao javni red i mir pod uticajem alkohola od 0,77 promila.

"Nezadovoljan time što njegov otac, s kojim je bio u kafiću, ima zabranu pristupa u isti i time što im je konobarica odbila dati piće, vikao je na konobaricu: J**** ti majku, od****! Vikao je na nju: Zašto moj otac ne može piti?", navodi se u presudi.

Nakon toga, s ocem se vratio do kafića oko 23.55 sati, ali kafić je bio zatvoren. On i otac zastali su pred ulaznim vratima Lagune koja su bila zaključana.

"Vikao je konobarici: J**** ti majku! To je više puta ponovio te je nekoliko puta rukama i nogama udarao po ulaznim vratima, te je nekoliko puta pljunuo na staklo ulaznih vrata", naglasila je u prekršajni sudija.

Konobarica je na sudu ispričala da su se Edo i njegov otac te noći pojavili u kafiću, a oca zna odranije jer je često bio veoma pijan, zbog čega joj je šefica izričito zabranila da mu poslužuje pića.

"Obojica su bila pijana, a sin je počeo da više i da me vređa raznim psovkama. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila."

"Nakon sat i po, kada je bilo gotovo radno vreme i ulazna vrata zaključana, opet su došli. Sin je opet vikao i psovao, a nakon toga je lupao po vratima i pljunuo po staklu. Ja sam tada pozvala policiju", prisetila se konobarica.

Edo je proglašen krivim i kažnjen sa 100 evra, plus 50 eura troškova postupka. Presuda je nepravosnažna. Na suđenje se nije odazvao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA