≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Erupcija oduševljenja posle najnovijih rezultata izbora u Hrvatskoj: Evo ko u ovom trenutku najviše slavi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možemo! je prema najnovijim izlaznim anketama dobio 10 mandata, što je izazvalo veliko oduševljenje u njihovom izbornom štabu u Tvornici kulture. "Mi nismo samo zagrebačka stranka", rekala je Ivana Kekin

  • 0
Hrvatska Izbori Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Prema najnovijim izlaznim anketama, HDZ je na dana održanim izborima osvojio 59 mandata u saboru, SDP 43, Možemo! 10 mandata, a Most 11.

U izbornom štabu Možemo! je nakon saopštavanja najnovijih rezultata došlo do erupcije oduševljenja, javlja 24sata.hr.

Danijela Dolones, nosilac izborne liste Možemo!, konstatovala je da su oni ostvarili sjajan rezultat.

"Počinju zvoniti telefoni, ali ovo su tek izlazne ankete. Ovo je sjajan rezultat i neke jedinice nam daju širi nacionalni predznak. Nije nas niko nazvao, očekujemo da će SDP nazvati svaki trenutak", rekla je Danijela Dolenec na Novoj TV.

Ivana Kekin takođe nije krila oduševljenje.

"Zadovoljni smo, treba reći da smo mi duplirali naš klub i konačno smo razbili mit da smo mi zagrebačka stranka. Mi smo nacionalna stranka i to je sada jasno. Ako su ove izborne ankete tačne, onda postoje šanse za bušenje HDZ-a", rekla je Ivana Kekin, pa dodala:

"Ako će biti u centru na levo da se sastavi vlada idealno, a zatim pozivamo sve koji su za rušenje HDZ-a da podržavamo mandate koji su najbliže rušenju, a to je SDP! Moram se zahvaliti glasačima. Ljudi u ovoj zemlji imaju još vere da se stvari mogu promeniti."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA