≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radoljuba ubili udarcem u glavu i telo ostavili kod osnovne škole: Kobne noći bio u kafani, pričao o ratu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo Rodoljuba Vasiljevića pronađeno je juče oko 6.30. časova

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Rodoljub Vasiljević (56), čije je telo pronađeno juče ujutro u blizini osnovne škole u mestu Kola na Manjači, zadobio je udarac u glavu koji je razultirao smrću.

Zbog ubistva za sada je uhapšena jedna osoba koja se nalazi na kriminalističkom ispitivanju u PU Banjaluka.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 19.04.2024. godine, identifikovali su i lišili slobode lice D.R. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo "Ubistvo" iz člana 124. Krivičnog zakonika Republike Srpske. Preduzimanjem operativnih mera i radnji, nakon izvršenog uviđaja u mestu Kola, grad Banjaluka, gde je 19.04.2024. godine oko 06,35 časova u blizini osnovne škole pronađeno beživotno telo lica R. V. iz Banjaluke, policijski službenici su došli do saznanja da je lice D.R. upotrebi fizičke snage i podesnog predmeta nanelo povredu lica usled kojih je preminuo", navodi se u saoštenju za medije.

"Na osnovu naredbe dežurnog tužioca Okružnog javnog tužioca Banjaluka danas je u Banjaluci u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske izvršena proizvodnja, kojom prilikom je utvrđeno da je smrt lica nastupila nasilnim putem, kao posledica više nanesenih udara tupim predmetom u pređelu glave", dodaje se.

Telo Rodoljuba Vasiljevića pronađeno je juče oko 6.30. časova.

Uviđaj su obavili policijski službenici zajedno sa lekarom mrtvozornikom koji prvobitno nije mogao da se izjasni o tome da li je nesrećni čovek umro nasilnom smrću.

Dežurni tužilac je nakon svega zatražio obdukciju.

Meštani su ispričali da je Vasiljević kobne noći bio u lokalnoj kafani, te vidno uznemiren pričao o ratu i ratnim dešavanjima.

Policija je prema nezvaničnim informacijama privela više osoba, ali za sada nema zvaničnih saopštenja da li je i ko osumnjičen u konkretnom slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA