Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorac pozvao druga na svadbu pod 1 uslovom, ovaj ostao u šoku: "Čovek mi je ladno rekao..."

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbunjen ovakvim pozivom upitao je budućeg mladoženju "Kako bez žene?", a čini se da ga je obrazloženje dodatno izrevoltiralo

  • 12
Pozivnica Foto: Shutterstock

Jedan Podgoričanin, koji je želeo da ostane anoniman, našao se u "neobranom grožđu" kada je primio poziv za venčanje kod prijatelja. Ništa ne bi bilo čudno da mladoženja nije insistirao da čovek dođe sam, bez bolje polovine. Da li je neko uticao na njegovu odluku ili ne, ali niko nije očekivao ovakav odgovor, a verujemo ni mladoženja.

"Ja imam jedno pitanje. Danas sam dobio poziv da idem na jednu svadbu, ali mi je ladno čovek rekao da dođem sam bez žene", napisao je u poruci Podgoričkom vremeplovu.

Zbunjen ovakvim pozivom upitao je budućeg mladoženju "Kako bez žene?", a čini se da ga je obrazloženje dodatno izrevoltiralo.

"Kaže on meni ograničen je broj stolica, a ne bi da nekog izostavi. Ja mu čestitah i poželeh sreću, ali da tako neću doći", otkrio je Podgoričanin.

Međutim, ni prijatelj nije bio najsrećniji odgvorom izrevoltiranog Podgoričanina, pa mu je odbrusio "e, nikad ne došao", pa se čovek zapitao "da li je u pitanju novi trend, gde se zove samo jedan na svadbu?".

Ispod njegove poruke korisnici Instagrama komentarisali su njegov potez sa oduševljenjem, neki su se čak i našalili te ostavili komentar "Dobro ti nije rekao i piće i hranu da poneseš".

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da Podgoričanin nije smeo da ode bez žene na svadbu, te da je to pravi razlog zbog kojeg je odbio poziv na venčanje.

"Nije problem što je samo tebe zvao. Problem je što ne smeš bez žene ni na svadbu...", pisalo je u komentaru.

Šta vi mislite? Ko je u pravu u ovoj situaciji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мирко

    28. april 2024 | 15:05

    Има свега, али што се жени ако од других тражи да дођу без своје.

  • Petar

    28. april 2024 | 16:00

    Ima pravo da poziva koga želi i na način kako želi, a ima pravo i ko je pozvan da ne dođe ako mu se neko ili nešto ne sviđa.

  • Kod nas u Srbiji

    28. april 2024 | 15:02

    Tako isto ako se pozivaju kolege sa posla ali bez druge polovine . Negde se pozivaju na slavlja bez dece ...Nista novo tako je gde se ima malo mesta a i malo para ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA