Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u Sloveniji: Policija istražuje zašto je svađa trojice muškaraca okončana samoubistvom

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci, stari 50, 58 i 61 godinu, sukobili su se tokom druženja, a nakon verbalne rasprave došlo je do pucnjave

  • 0

U nedelju u 20.12 sati, mariborski operativno-komunikacijski centar je obavešten o pucnjavi na području Policijske stanice Slovenska Bistrica. Prema dosad prikupljenim informacijama, preminuo je 58-godišnjak koji je presudio sam sebi nakon verbalnog sukoba s dva muškarca, javlja 24ur.com.

Muškarci, stari 50, 58 i 61 godinu, sukobili su se tokom druženja, a nakon verbalne rasprave došlo je do pucnjave.

Do pucnjave je došlo u mestu Okoška Gora u opštini Oplotnica.

"Na kraju je 58-godišnji muškarac preminuo, 50-godišnjak je teže povređen i prevezen je u UKC Maribor gde ostaje na lečenju, ali nije u životnoj opasnosti", rekao je dan nakon tragedije Matej Harb, viši samostalni policijski inspektor OKC PU Maribor, koji je potvrdio da je 58-godišnjak sam presudio sebi. Motiv još nije poznat.

Policija je sakupila informacije o trećem muškarcu i on je na slobodi, jer prema dosadašnjim saznanjima nije osumnjičen.

Policija još prikuplja informacije i dokaze, obavestili su i dežurnog istražnog sudiju i državnog tužioca. Prema dosadašnjim informacijama, reč je o krivičnom delu pokušaja ubistva i nanošenja povreda vatrenim oružjem.

Trojica muškaraca pre toga nisu imala krivični dosije, a takođe ih Policija nije tretirala ni kao počinioce krivičnih dela ili prekršaja iz oblasti nasilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA