Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete poginulo u sudaru kamiona i automobila: Teška nesreća kod Dervente

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz PU Doboj je saopšteno da se tragedija dogodila na magistralnom putu Derventa - Doboj kada je došlo do sudara automobila ”fiat” i teretnog vozila ”folskvagen”

  • 0
Policija Foto: Mateja Beljan

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Dervente poginulo je jedno maloletno lice, koje je bilo saputnik u vozilu, dok je vozač automobila, S. Đ. iz Dervente, povređen i prevezen u bolnicu ”Sveti apostol Luka” u Doboj.

Iz PU Doboj je saopšteno da se tragedija dogodila na magistralnom putu Derventa - Doboj kada je došlo do sudara automobila ”fiat” i teretnog vozila ”folskvagen”.

”Nesreća se dogodila oko 8.15 čsova, a u njoj su učestvovali S.Đ. iz Dervente koji je upravljao automobilom 'fiat' i M.T. iz Modriče koji je bio za volanom teretnog vozila 'folskvagen'. U 'fiatu' se nalazilo maloletno lice koje je poginulo”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Dodaju da je vozač "fiata" povređen.

”Vozač je zadobio telesne povrede o čijem stepenu se lekari nisu još izjasnili, a nalazi se u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju”, saopštila je policija.

Uviđaj na mestu nesreće još je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA