Vreme čitanja: oko 1 min.

Granična policija Crne Gore zaplenila više od 300 kilograma rezanog duvana

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv B. P. (28) koji je upravljao Audijem A8 podneta je krivična prijava

  • 2
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Granična policija Crne Gore zaplenila 300 kilograma rezanog duvana, krivična prijava protiv jedne osobe, preneo je portal Vijesti.

"U prtljažniku vozila policija je pronašla 20 većih pvc kesa u kojima se nalazio rezani duvan, težine oko 307,5 kilograma", navodi se u saopštenju policije

Granična policija zaplenila je preko 300 kilograma rezanog duvana nakon kontrole jednog putničkog vozila u blizini Ulcinja, nakon čega je podneta krivična prijava protiv jedne osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Sektora granične policije su na lokalnom putnom pravcu Vladimir - Ulcinj u mestu Zoganje, kontrolisali putničko motorno vozilo marke Audi A8 i lice koje je njime upravljalo B.P. (28).

U prtljažniku vozila tom prilikom policija je pronašla 20 većih pvc kesa u kojima se nalazio rezani duvan, težine oko 307,5 kilograma, navodi se još u saopštenju policije.

Iz policije su saopštili da je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu protiv B.P. podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    2. maj 2024 | 15:49

    Ovu policiju u CG treba pod stecaj, kao mnoge fabrike 90-tih. Milo milijarde zaradio na duvan, a oni pronasli 300 kg!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA