Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac sa puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje prema policajcima: Drama u Hrvatskoj

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajci su uspeli uz prisilu da savladaju muškarca, a zatim da ga uhvate i privesti, a proverom identiteta utvrdili su da se radi o 28-godišnjaku

  • 0
Hrvatska policija Foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Saobraćajna policija Hrvatske uočila je muškarca koji je ulicom u Međimurju hodao sa puškom u ruci zbog čega je munjevitom brzinom oformljen policijski tim koji je krenuo u potragu za njim. Kada su ga pronašli, pretio im je sa uperenom puškom u njihovom pravcu.

Tokom kontrole saobraćajne policije Čakovec u Nedelišću policajci su uočili nepoznatog muškarca s puškom u ruci, ali su ga ubrzo zbog mraka izgubili iz vida.

U kratkom vremenu oformljen je tim policijskih službenika Interventne jedinice policije i drugih policijskih službenika koji su krenuli u potragu. Nešto prije 3 sata u Uskoj ulici, kroz prozor jedne od porodičnih kuća, na ulicu je iskočio muškarac s puškom u ruci te prijeteći uzviknuo prema policijskim službenicima. Ujedno, muškarac je prema njima okrenuo pušku te je repetirao.

Policajci su uspeli uz prisilu da savladaju muškarca, a zatim da ga uhvate i privesti, a proverom identiteta utvrdili su da se radi o 28-godišnjaku.

"Na licu mesta pronađena je puška Airsoft, model M4 A1 Carabine, kalibra 6 mm. Radi se o jako kvalitetnoj replici američke jurišne puške koja je posebno prilagođena bliskoj borbi i borbi unutar objekata. Takva puška svojim spoljašnjim izgledom nimalo ne odudara od originala", saopštili su iz Policijske uprave međimurske, prenosi Dnevnik.hr.

Policija 28-godišnjaka sumnjiči za krivično delo napada na službenu osobu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA