Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženu u Zagrebu ubio sin? "Ne možemo reći da je bio problematičan, ali bio je čudan"

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije tvrde kako nisu čuli nikakvu buku u stanu, ni svađu

  • 0
Hrvatska policija 1200px Foto: Shutterstock

Stravično ubistvo dogodilo se u Zagrebu. Ženu (68) usmrtio je prepodne u kući na zagrebačkom Črnomercu član porodice, izvestila je Policijska uprava zagrebačka. Postoje nezvanične informacije da je sin ubio majku.

Muškarac je 68-godišnju ženu ubio nožem jutros oko 10,15 sati. Osumnjičeni koji se dovodi u vezu s ovim delomm, pod nadzorom je policije, kratko je saopštila zagrebačka PU.

Sin ima 28 godina i u toj kući živio je s majkom koju je, kako se sumnjiči, ubio. U potkrovlju pak, navode susjedi, živi mlađa sestra ubijene s decom.

Nije on bio problematičan na način da nije dao mira celom kvartu, ali je bio čudan. Komšije kažu kako nije bio stalno zaposlen, već je radio neke povremene poslove. U nekoliko navrata, tvrde komšije, bio u Nemačkoj gde je tražio posao.

U komšiliku  pričaju kako je neko iz kuće pozvao policiju, ali nije jasno je li to bio osumnjičeni muškarac ili pak neko od stanara.

Susedi pričaju kako je porodica nekad držala radnju koja se nalazila ispred kuće, ali i kako su je zatvorili pre desetak godina, prenosi Jutarnji list.

"U toj porodici nedavno je umrla i majka od ubijene, ona je bila stub te porodice", kažu.

Komšije tvrde kako nisu čuli nikakvu buku u stanu, ni svađu.

"Ma žao mi njene sestre i dece. Kako će oni sad živeti u toj kući", dodaju komšije.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA