Vreme čitanja: oko 1 min.

Milović: Katnić potpisao da odbija hospitalizaciju u Kliničkom centru

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milović je to rekao nakon što je poslanik najuticajnije opozicione DPS Oskar Huter je pozvao Viši sud i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija da saopšte kakvo je zdravstveno stanje Milivoja Katnića

  • 2
Milivoje Katnić Foto: R.R./ATAImages

Crnogorskii ministar pravde Andrej Milović rekao je danas da je nekadašnji glavni specijalni tužilac Milivoj Katnić potpisao i odbio hospitalizaciju u Kliničkom centru i ocenio da se to pitanje politizuje i jako zloupotrebljava.

“Prema njemu se preduzimaju sve mjere kao i prema svima drugima zatvorenicima. Nije prvi put da neko štrajkuje glađu. Više puta je vođen i u Klinički centar, ali je odbio da bude tamo smješten. On ima pravo da štrajkuje glađu sve dok je pri svesti. Tražio sam da. bude smešten u apartmanu u KC, ali je on potpisao i odbio to. Dobio je sve što je u mogućnosti našeg sistema... Što god da mu se desi, dešava mu se samo na njegovu ruku”, kazao je Milović u parlamentu.

Milović je to rekao nakon što je poslanik najuticajnije opozicione DPS Oskar Huter je pozvao Viši sud i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija da saopšte kakvo je zdravstveno stanje Milivoja Katnića:

"Čija će biti odgovornost ako premine u zatvoru", upitao je Huter.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kata

    9. maj 2024 | 16:03

    Traži luka crnoga da ti donesu,kad te ostruže i propićeš i projes,siguran budi ! Sprdao si se sa narodom,kako si rekao da je Spuz dostupan svima, sad zovi Belivuks da te vadi,jer si ga ti puštio na Babine da udje u CG !

  • Поаро

    9. maj 2024 | 16:00

    Миливоје,сећаш се твојих речи ако си крив одговараћеш ако ниси нећеш!То важи сад и за. тебе!Само. што ти мораш одговарати за сву несрећу коју си нанео људима,држави.Свећа је догорела до краја почни да верујеш у Бога!⭐⛪Бирај шта ти је драже❓

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA