Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšinica u šoku nakon tragedije u Gradačcu: "Ubio je ženu, okupao se, pa otišao i obesio u Srebreniku"

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije su još u šoku i nikome nije jasno šta se desilo među supružnicima

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Stravični slučaj u gradačakom naselju Vida 2, gde je u porodičnoj kući Refik Mujedinović sekirom ubio suprugu Halidu Mujedinović, a potom se obesio u Srebreniku, uznemirio je meštane koji su za oboje nastradalih imali samo reči hvale.

Jedna od komšinica Refika Mujedinovića u razgovoru za portal "Avaz.ba" ispričala je da je Refik bio rudarski penzioner i da niko nije primetio da su on i Halida imali problema u braku.

"Halida i on su lepo živeli bez problema. Ona je imala kuću u Gradačcu, on u Srebreniku. Imali su decu iz prvih brakova. Kako znamo, čovek je bio vernik, pošten, nisu imali problema. Normalno su živeli, solidno penzionerski", kazala je komšinica, čiji identitet nije otkriven zbog sigurnosti.

Komšije su još u šoku i nikome nije jasno šta se desilo među supružnicima.

"Šta se desilo, ne zna niko osim Alaha i njih dvoje. Kad je njoj uradio to što je uradio, kad je ubio Halidu, okupao se, presvukao i otišao u Srebrenik kući gde su gore živeli i obesio se", dodala je komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA