Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak napadnut dok je šetao psa u blizini kuće u Puli: Tuklo ga je nekoliko vršnjaka

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz policije navode da se utvrđuju sve okolnosti događaja

  • 0
Dečak pas Foto: Shutterstock

Novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u ponedeljak u Puli kada je nekoliko osoba na Paduljskom putu fizički napalo jednog maloletnika.

Kako prenosi, "Dnevnik.hr", lekarska pomoć pružena mu je u pulskoj Opštoj bolnici, gde je utvrđeno da je teže povređen, saopštila je u utorak istarska policija.

Policija je prijavu o tom incidentu primila juče oko 16 sati od roditelja napadnutog 14-godišnjeg dečaka, a policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i intenzivno tragaju za počiniocima.

"To je u ovom trenutku sve što možemo izneti u javnost. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a na koji je način dečak napadnut i koji je bio povod za taj incident, predmet je samog istraživanja", potvrdili su iz policije.

Dodaju kako se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog napada.

Neslužbeno se saznaje da se incident dogodio u blizini kuće dečaka, koji je učenik osmog razreda Osnovne škole Veli Vrh, a napadnut je dok je šetao psa. Iako je teže povređen dečak nije zadržan u bolnici, već je pušten na kućnu negu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA