Vreme čitanja: oko 1 min.

Podignuti helikopter i dronovi: Policija traga za pljačkašima iz Banjaluke

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezvanično, na noge su podignute sve raspoložive snage policije. Na nekoliko lokacija se nalaze punktovi i policajci sa dugim cevima

  • 2
Helikopter Foto: Pixabay

Policija intenzivno traga za razbojnicima koji su izveli filmsku pljačku oko dva miliona maraka u Banjaluci, a u potragu je uključen i helikopter MUP-a Republike Srpske, javlja ATV.

Kako saznaje ATV, helikopter je više puta nadletao Zalužane gde je potraga za razbojnicima dobrim delom i sada usmerena.

U potrazi za vozilom, kojim su razbojnici pobegli, koriste se i dronovi, a izuzimani su i snimci sa nadzornih kamera kako iz naselja Lauš, tako i sa velikog broja raskrsnica sa područja Banjaluka.

Nezvanično, na noge su podignute sve raspoložive snage policije. Na nekoliko lokacija se nalaze punktovi i policajci sa dugim cevima.

Podsetimo, trojica razbojnika su danas u naselju Lauš spremili sačekušu vlasnici menjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla do kuće. Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika i oteo joj tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka. Razbojnici su pobegli crnim automobilom "seat", za kojim se i dalje traga.

Stanari ulice, u kojoj se pljačka dogodila, ispričali su da je crni automobil, sa stranim registarskim oznakama, satima bio parkiran u ulici. Tek kasnije im je postalo jasno i zbog čega.

Prve informacije s terena ukazuju da su pljačkaši bili maskirani, te da im je nakon napada na mestu pljačke ispao suzavac.

Iz PU Banjaluka oglasili su se saopštenjem u kojem navode da je u toku rad na rasvetljavanju pljačke i otkrivanja izvršioca.

"Naime, danas oko 16.30 časova, PU Banjaluka, prijavljeno je da je u Banjaluci neposredno pre prijave, nepoznato lice iz ruku oštećenog lica istrglo torbe u kojima se nalazio veći iznos novca", navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA