Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste ga videli? Nikola nije došao po svoju ćerkicu u vrtić, čekala ga je do 21 sat, samohrani je otac

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je nestao moj brat Nikola Gračak. Trebalo je da dođe po svoju ćerku u vrtić, ali se nije pojavio, rekla je njegova sestra Maja

  • 0
Nikola Gračak Foto: Nestali.hr

Hrvatska traga za Nikolom Gračakom iz Sesveta, a nakon što u utorak nije došao po svoju ćerku u vrtić.

Porodica nestalog Nikole iz Zagreba uputila je na društvenim mrežama molbu svima koji imaju bilo kakvu informaciju o Nikoli da se jave njima ili policiji.

Nikola je nestao u utorak poslepodne kada je trebalo da uzme dete iz vrtića.

Molbu za pomoć uputila je njegova sestra Maja Gračak, prvo u njihovoj grupi Sesvete i moj kvart, a zatim se molba proširila i po drugim kvartovskim grupama u Zagrebu.

"Danas je nestao moj brat Nikola Gračak. Trebalo je da dođe po svoju ćerku u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je neko video ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da se hitno javi", napisala je Maja Gračak na Facebooku.

Kako prenosi Dnevnik.hr, Nikola je trebalo da pokupi ćerkicu iz vrtića posle posla, normalno kako je to činio svakoga dana. Sam živi s devojčicom, razveden je i ima starateljstvo nad detetom.

Iz vrtića su se porodici javili tek oko 21 sat, kada im se javila i majka deteta i rekli da Nikola nije došao po ćerku. Majka ne živi s njima i nema starateljstvo. Sestra je preuzela devojčicu i ona je sada kod nje. O svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

U potragu je uključena i policija, koja informacije o nestaloj osobi objavljuje nakon 24 sata na stranicama službene evidencije Nestalih osoba.

U slučaju da imate bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u pronalasku Nikole, obavestite najbližu policijsku stanicu u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA