Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako će biti čuvan osumnjičeni za ubistva Vanje i Panča: Posebne mere i proverena hrana za Palča u zatvoru

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do ćelije je sproveden pod snažnim obezbeđenjem, kroz poseban hodnik. Posebno će se proveravati njegova hrana, a biće mu obavljen i lekarski pregled

  • 0
Vanja Gorčevska Panče Žežovski Lupče Palevski Severna Makedonija Foto-montaža: Foto: Facebook/Zorica Gjorcevska, Facebook/Pance Zezovski, Privatna arhiva, Telegraf.rs, Shutterstock

Sa konvojem od pet vozila, Ljupčo Palevski Palčo večeras je sproveden u Istražni zatvor Šutka. U Makedoniju je stigao redovnim letom turske avio-kompanije. Sleteo je na skopski aerodrom u 19.30 časova, javlja Kurir.mk.

Kako su objavili pojedini mediji, zatvor je pod posebnim merama zbog dolaska Palča. Do njegovog ulaska, zatvorenici su bili zaključani u ćelijama kako ne bi došli u kontakt s njim.

Do ćelije je sproveden pod snažnim obezbeđenjem, kroz poseban hodnik. Posebno će se proveravati njegova hrana, a biće mu obavljen i lekarski pregled. U ćeliji će biti sam, zaštićen, uz obezbeđenje koje će se brinuti za njegovu bezbednost.

Sve ovo je urađeno jer je procenjeno da je on pod rizikom.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su danas (15.05.2024) policijski službenici iz Sektora za međunarodnu policijsku saradnju na MVR-u u saradnji sa turskom policijom završili proces ekstradicije iz Republike Turske Ljupča Palevskog (59) iz Skoplja", navode iz MVR-a.

Za njim je bila raspisana međunarodna poternica povodom istrage za krivična dela otmica i ubistvo, po izdatoj naredbi XV KO br 3047/23 iz Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje.

Palevski je osumnjičen za ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske i penzionera Pančeta Žežovskog.

On je prošle godine 6. decembra uhapšen u Balikesiru, Turska, gd eje pobegao kada je otkriveno jezivo dvostruko ubistvo koje je šokiralo region.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA