Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnoj ćerki ubijenog Saše Kulišića ukinut pritvor: Sumnjiče je da ga je trovala

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnica je, kako se sumnja, u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom je pozvala majku i njenog ljubavnika koji su ga potom ubili

  • 1
svirepo ubijeni Saša Kulišić iz Doboja Foto: Facebook

Maloletnoj ćerki ubijenog Saše Kulišića, koja je osumnjičena za saučesništvo, ukinut je pritvor i ona je pod nadzorom organa starateljstva, rekao je danas načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Radinković je izjavio novinarima da je pritvor produžen Andrei K., supruzi ubijenog, i Draženu L., osumnjičenima za ubistvo Kulišića.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Andrei K. i Draženu L. može trajati do 29. jula.

Njih dvoje se sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloletnom ćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u nameri da ga liše života.

Maloletnica je, kako se sumnja, u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavestila majku i Dražena, sa kojim je Andrea navodno bila u ljubavnoj vezi.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gde su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usled čega je preminuo.

Sumnja se da su Andrea i Dražen ostavili Kulišića u šumi i otišli sa lica mesta.

Video: Sašu Kulišića kum video dva dana pre nego što je nađen mrtav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA