≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Amela koja je sa decom nađena mrtva u stanu u Tuzli: Sumnja se da je muž ubio, pa sebi presudio

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolege i prijatelji opraštaju se od Amele putem društvenih mreža

  • 4
Amela Cickusic Foto: Facebook/Amela Cickusic

Kolege se opraštaju od Amele Čičkušić, koja je juče pronađena mrtva sa svoje dvoje dece u stanu u Tuzli. Sumnja se da je Amelu i decu ubio Mujaga Čičkušić pre dva dana u porodičnom stanu, a zatim je sebi presudio skokom sa 14. spata zgrade.

Dan nakon otkrića tela Amele i dece, kolege i prijatelji opraštaju se od žene koju su opisali "kao prelepu, sa crnim, bistrim očima".

Za nju imaju samo reči hvale i zahvalnost za sve učinjeno, posebno u teškim trenucima korone.

"Tuzla, UKC i svi koji su te poznavali izgubili su mnogo, beskrajno mnogo… Retke su situacije u kojima meni nedostaju reči. Jako sam tužna i makar ovako želim da ti odam počast.. Neka ostane zapisano da si bila jedna čestita, vredna, ozbiljna, pouzdana, humana osoba i savršena medicinska sestra… Jedna od najboljih koje poznajem… Kovid je pokazao prava lica mnogih od nas. Ja ću te pamtiti po žustrom koraku i bistrim, pametnim, predivnim crnim očima. Nikada ništa nije ostalo nezavršeno. Nikada me nisi izneverila, ni mene, ni pacijente. Možda nikada nisi dobila formalnu zahvalnicu, ali hvala ti! Hvala ti u moje ime i ime mnogih života koje smo u teškim danima branili zajedno", napisala je jedna Amelina koleginica iz UKC Tuzla.

Amela Cickusic Foto: Facebook/Amela Cickusic

"Velika tuga, bol golema. Iskreno saučešće porodici. El fatiha i lepi dženet da Alah podari Ameli i njenoj deci", naveli su.

Amela Cickusic Foto: Facebook/Amela Cickusic

Podsetimo, tela Amele i dece pronađena su u tuzlanskom naselju Stupine. Deca su imala devet i dve godine. Izdate su naredbe za izvršenje obdukcije i DNK veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog stravičnog zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    21. maj 2024 | 12:13

    Svakim danom se dogadaju sve veci horori , zasto ljudi nisu ono sto im je od boga dano Skromni pa ne bih bilo takvih tragedija jer za srecu treba tako malo 😌

  • Rile

    21. maj 2024 | 12:02

    Tuga.

  • Разумем

    21. maj 2024 | 13:18

    да у неком афекту убије човек човека, али како можеш жену убити човече, па каква год да је?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA