≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao nalaz obdukcije Amele, koja je ubijena u Tuzli sa dvoje dece: "Udarana i tupim i oštrim delom sekire"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je odlučilo da ne izlazi u javnost sa detaljima vezanim za to na koji način su umrla deca

  • 11
Tuzla, mesto ubistva, Mujaga i Amela Čičkušić Foto: Facebook/Amela Cickusic

Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona je na svom sajtu objavilo preliminarni nalaz obdukcije u kojem je potvrđeno da je Amela, koju je muž Mujaga navodno ubio, kao i njihovo dvoje dece, u porodičnom stanu u Tuzli, preminula od udaraca zadobijenih sekirom.

"Prema preliminarnim nalazima obdukcije, koji su za sada usmeno saopšteni u Tužilaštvu, te se uskoro očekuje dostavljanja pismenog nalaza i mišljenja veštaka sudske medicine, žena je imala veći broj povreda na vratu, glavi, licu i na drugim delovima tela, nanesene i oštrim i tupim delom sekire, što je izazvalo njenu smrt", navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo je odlučilo da ne izlazi u javnost sa detaljima vezanim za to na koji način su umrla deca.

"U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku u FBiH Tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje koji se odnose ubijenu decu", dodaje se.

U toku su brojne istražne radnje i prikupljeni su svi relevantni tragovi sa mesta zločina koji će biti predmet veštačenja.

Podsetimo, istražitelji još uvek rade na rasvetljavanju tragičnog događaja koji je pogodio prethodnih dana Tuzlu kada je osumnjičeni Mujaga Čičkušić navodno ubio svoju suprugu Amelu Čičkušić (34) i dvoje dece u porodičnom stanu, a zatim otišao u susedni ulaz i izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata. Motiv navodnog zločina i dalje nije poznat.

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero Postar

    22. maj 2024 | 14:08

    Sve je vise psihopata oko nas.

  • Zaza

    22. maj 2024 | 14:35

    Nas ne zanima nalaz obdukcije,njena smrt i smrt dece je poznata,krajno svirepa,Nas zanima zasto je doslo i dali je moglo da se spreci ova tragedija.Ovo postaje svakodnevica sirom Balkana,svaki dan neko presudi necijoj ili svojoj porodici,a pitanje je ZASTO .To Nas interesuje ,to je pitanje na kome svako zeli odgovor ,i dali postoi resenje da se vakve stvari vise nikad ne ponove.Sve vise umo bolesnih ljudi je megju normalnih,stvaraju porodice ,da bi im potom presudili njima i sebi!!!!ZASTO ???

  • Ali

    22. maj 2024 | 14:27

    Šta je sa malom Dankom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA