≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan poginuo u padu aviona kod Zagreba: Kolege iz Hitne se emotivnim rečima danas oprostile od njega

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan je poginuo u jučerašnjem padu sportskog aviona u šumi južno od Kerestinca. Još su četiri putnika povređena u toj nesreći

  • 2

Zaposleni u Hitnoj pomoći oprostili su se od svog kolege Ivana, koji je juče stradao u padu aviona u blizini Zagreba.

"Ivane, voleo si opasan sport, voleo si svoj posao i da pomažem ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu... Tvoji hitnjaci", objavili su na Facebook stranici Hitna uživo 194 Ivanove kolege.

Ivan je poginuo u jučerašnjem padu sportskog aviona u šumi južno od Kerestinca. Još su četiri putnika povređena u toj nesreći.

Za sada nema novih saznanja o nesreći, a istragu sprovodi Agencija za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i železničkom saobraćaju. Kako piše HRT, sve bi moglo potrajati sledećih nekoliko dana.

Jedna od povređenih u padu aviona kraj Zagreba je Veselka Klobučarić-Pirc, predsednica padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Evrope u skokovima na cilj. Ona je prebačena helikopterom u KB Dubrava.

(Telegraf.rs)

Video: Airbus C295W: "Medijski let" najnovijim transportnim avionom RViPVO Vojske Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA