Gradonačelnik i “Kikindski bebi klub” obradovali roditelje i njihove mališane

Roditeljima mališana koji su rođeni od oktobra do kraja februara danas su na prigodnoj svečanosti uručeni bebi paketi

  • 0
Foto: Kikinda.org.rs

U okviru plemenite akcije "Kikindskog bebi kluba" obezbeđeno je 180 paketa. Pojedinačna vrednost paketa iznosi oko 8.000 dinara, a obuhvata multifukcionalnu stolicu, torbu i bebi opremu.

Foto: Kikinda.org.rs

Gradonačenik Kikinde, Pavle Markov, podsetio je da je “Kikindski bebi klub” osnovan pre četiri godine kako bi se na konkretan način pomoglo mladim roditeljima:

- Za mene i moje saradnike, ovo su najlepši prijemi. Svesni smo da ovi simbolični pokloni neće rešiti sve vaše probleme, ali je to mali znak pažne i potvrda da nekom misli o vama. Trudimo se da vi i vaša deca deca živite u lepšem i boljem gradu. Roditeljima i njihovim mališanima želim dobro zdravlje i puno sreće - rekao je Markov i naglasio da je povećanje nataliteta u našoj sredini jedan od prioritetnih zadataka lokalne samouprave.

Foto: Kikinda.org.rs

Marija Mihić-Krnić je pre tri meseca rodila sinčića Vasilija:

- Ovo je jako dobra akcija, a nama mladim roditeljima svaka pomoć puno znači. Zaista je neophodno da se natalitet poveća u našoj sredini, ali i u celoj Srbiji. Država je najavila neke mere. Nadam se da će tako i biti, a i mi ćemo dati doprinos. Planiramo da u dogledno vreme proširimo našu porodicu - rekla je ona.

Foto: Kikinda.org.rs

(Telegraf.rs/ Kikinda.org.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA