Vreme čitanja: oko 1 min.

DOĐITE NA STENDAP ŠOU POZNATOG SRPSKOG GLUMCA: Ono što će se potom dogoditi, nateraće vam SUZE NA OČI!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana, kog u poslednje vreme možete da vidite u skečevima Andrije i Anđelke, koje svojim glumačkim umećem i smislom za humor čini zaista urnebesnim, sutra će vas zabavljati svojim - još smešnijim - pričama iz privatnog života

  • 0
Foto: Milana Bosnić Foto: Milana Bosnić

Glumac, komičar i voditelj Ivan Tomić, održaće još jednu od svojih ultra-zabavnih stendap večeri 19. novembra, u Ustanovi kulture Vuk.

Ivan, kog u poslednje vreme možete da vidite u skečevima Andrije i Anđelke, koje svojim glumačkim umećem i smislom za humor čini zaista urnebesnim, sutra će vas zabavljati svojim - još smešnijim - pričama iz privatnog života.

Tomićev nastup, koji će upotpuniti njegova scenska podrška, glumica Mariana Aranđelović, počinje u 20 sati, kada će njih dvoje izvesti svoje stendap komedije Čiča Tomićeva koliba i Stand up No.1.

Osim novog materijala koji je Tomić objedinio pod nazivom "Life is a bitch" ili na srpkom "Deca rastu", novo je i to da će raditi šank tik ispred scene, zbog čega komičari očekuju još bolji prijem.

Dođite u Bulevar kralja Aleksandra 77 a, iskoristite popust, ono sto će se potom dogoditi, nateraće vam suze  na oči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA