Dečji dan na Glasnikovom štandu

U četvrtak, 26. oktobra, budite gost na predstavljanju vrednih Glasnikovih izdanja na aktuelnom, 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

  • 0

U okviru dečjeg sajamskog dana, Glasnik će na svom štandu (Arena Hale 1), s početkom u 12 časova, predstaviti knjigu ROMAN BEZ ORMANA, čiji je autor književnik Vule Žurić, a ilustrator mladi i talentovani umetnik Luka Tilinger.

Reč je o novoj, trećoj u nizu knjiga objavljenih u kolekciji AZBUČNI RED, namenjenoj najmlađoj publici, čiji je urednik književnik i akademik Goran Petrović.

Poslednja vest: Na samo rukohvat daljine otkrivena nova planeta u sazvežđu slova biblioteke "Azbučni red". Planeta je četvrtastog oblika, poput knjige, i staje u dlan. Život na ovoj maloj planeti je veoma sličan životu na Zemlji, samo sa mnogo više mašte, igre i smeha. Ako i vi želite više – saznajte više u romanu za decu Vuleta Žurića Roman bez ormana, ilustrovanom rukom Luke Tilingera!

Knjigu će predstaviti autor, ilustrator i urednik izdanja, kojima će pitanja postavljati najmlađi moderatori deca "Malog dnevnika", a glumci će čitati priče iz knjige.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA