≫ 

Spremite se za žurku za pamćenje: Easy Tiger premijerno dovodi Doriana Paica!

Ovaj veteran nemačke elektronske scene trenutno živi u Berlinu, dok je svoje ime tokom dve decenije gradio u Frankfurtu, gde je bio nosilac rezidentura u klubovima kao što su Cocoon, Robert Johnson i Dorian Gray

  • 0

Druga žurka Easy Tiger serijala u Mladosti u goste premijerno dovodi jednog od najboljih muzičkih selektora na planeti, Doriana Paic-a.

Ovaj veteran nemačke elektronske scene trenutno živi u Berlinu, dok je svoje ime tokom dve decenije gradio u Frankfurtu, gde je bio nosilac rezidentura u klubovima kao što su Cocoon, Robert Johnson i Dorian Gray. Njegovi DJ setovi se odlikuju sporim tranzicijama i dugačkim miksevima, ispunjeni stripped down suptilnim house i minimal trakama koje sa svojim decenijskim iskustvom savršeno spaja u setove po kojima je poznat širom planete.

Foto: Promo

Za miks pultom ga možete čuti u najrazličitijim venue-ima širom sveta. Bilo da je to intimni Club der Visionaere ili Amnesia Ibiza gde drži svoju rezidenturu već 12 godina, Dorian se uvek perfektno prilagođava publici i okruženju.

Dorian je takođe label manager raum...musika, jednog od najistaknutijih nemačkih house labela.

Foto: Promo

Domaću podršku će pružiti host i rezident serijala, Marko Nastić. Karte za ovaj event su dostupne na ulazu po ceni od 500rsd.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA