Službeni glasnik otvorio knjižaru na Platou (FOTO)

Novi Plato je prilagođen potrebama studenata, pa će tako, osim standardnih Glasnikovih izdanja, moći da pronađu dela probranih pisaca, naslove kvalitetnih autora, naučna izdanja i udžbenike

  • 0

Na mestu nekadašnjeg Platoa, kultnog mesta akademaca, Službeni glasnik je otvorio svoju novu knjižaru pod nazivom Novi Plato.

Tako je, posle tri godine od zatvaranja ove knjižare, misija Glasnika da Plato ponovo vrate akademcima ispunjena. Novi Plato je prilagođen potrebama studenata, pa će tako, osim standardnih Glasnikovih izdanja, moći da pronađu dela probranih pisaca, naslove kvalitetnih autora, naučna izdanja i udžbenike.

Tom prilikom, dr Jelena Trivan, direktorka Službenog glasnika, izrazila je želju da se kultura odlaska u knjižaru vrati na nekadašnji nivo kako bi mladi bili inspirisani da misle i istražuju.

Foto: Promo

- Vraćanjem ove knjižare, mladim ljudima se ponovo nudi izbor, odnosno mogućnost da ne pohrle sa trendovima koje nameću neki mediji. Misija Službenog glasnika jeste građenje kulture i to nije floskula koju tek tako ponavljamo nego se svojski trudimo da svaki naš potez bude pažljivo isplaniran i da vratimo kulturu na pripadajući pijedestal - izjavila je Jelena Trivan.

Foto: Promo

Osim bogatog književnog sadržaja, studenti će u Novom Platou imati i specijalne pogodnosti u vidu popusta, kao i mogućnost besplatnog učlanjenja u Klub čitalaca.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA