Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov novi spot "Ko li noćas miluje ti kosu"

Božo Vrećo, umetnik, interpretator i autor sevdalinki, predstavio je novu pesmu "Ko li noćaš miluje ti kosu" za koju je i napisao muziku i tekst , a Vasil Hadžimanov aranžman

  • 3

Spot je sniman je na lokacijama Deliblatske peščare, a režiju potpisuje Dragan Jereminov.

- Da napišem ovakvu pesmu inspiraciju sam pronašao u svojoj ljubavi koju uvek prati ta neobično tužna seta i melanholija, čežnja i pomirenje sa tim da dvoje zaljubljenih neostaju zajedno a i dalje izgaraju jedno za drugim. Mislim da je ovo jedna od najlepših pesama koje sam napisao do sada i ljudi je od prvog izvođenja na Kolarcu naprosto obožavaju. Vasil je moj prijatelj i predivan muzičar kojeg sam odmah zamislio kao aktera u ovoj priči koja zrači tom antičkom medejevskom ljubavlju koja ne prestaje a donosi samo tišinu i misli o ljubavi - izjavio je zadovoljni Božo Vrećo.

Ova pesma, kao i ostale njegove autorske sevdalinke, će se naći na repertoaru njegovog koncerta u Sava Centru 3.decembra uz tradicionalne sevdalinke. Biće to čarobna noć, protkana najdubljim emocijama i obojena zvucima Božinih prijatelja i vrsnih muzičara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA