TRG BAJKI: Osetite magiju Beogradske zime (FOTO)

U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti

  • 6

Na Trgu ispred VUKA i Opštine Zvezdara na Bulevaru, ponovo nastaje magija!

Posle velikog uspeha prošlogodišnjih novogodišnjih manifestacija "Trg bajki", koje su tokom mesec dana okupile i zabavile preko 120.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, i ove godine ponovo, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da uživaju na "Trgu bajki"!

U sklopu prazničnog programa Beogradske zime, od 1. decembra 2017. do 1. januara 2018. godine, svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, opere za decu, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Srbijašumama, Zvezdarskim ekološkim centrom, Čuvarima zanata... i bogat zabavni i inkluzivni program za decu!

Foto: Promo

U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti. Na ovom Trgu tokom decembra u pretprazničnom i prazničnom raspoloženju, uz brojne glumce, pevače, animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Foto: Promo

Oživimo magiju na Trgu bajki zajedno!

SVEČANO OTVARANJE – U PETAK, 1. DECEMBRA U 17 ČASOVA – ŽURKA NA TRGU BAJKI!

Koncert grupe VOCAL 5, Irine Brodić i Jane Paunović – predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Dečijoj Evroviziji i Aleksandra Stefana Radiševića! Uz glumce, Jelisavetu Karadžić, Anitu Stojadinović, Nikolu Ranđelovića i Miloša Đurovića, sa decom će se igrati i klovn Alex, mađioničar Bojan i mnogi animatori. U kući bajki u 18 časova biće izvedena predstava "Devojka brža od konja".

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    28. novembar 2017 | 12:11

    Mi godinama slusamo - bajke,pa je logicno da Trg repunlike,postane - Trg bajki..

  • mima

    28. novembar 2017 | 18:53

    bolje da ste sa tim parama pomogli sirote i gladne bilo bi ta za njih i vise od bajke

  • Dragana

    29. novembar 2017 | 11:06

    Lepa manifestacija. Besplatne predstave i koncerti za svu decu bez izuzetka. Posecujemo je od nastanka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA