Mirka Vasiljević, Marijana Mićić i Saša Joksimović u velikom ljubavnom trouglu: A ovo je tek početak velikog zapleta

Beograđani i Novosađani prvi saznaju kako će se veliki problem rešiti

  • 0

Ljubavni trougao koji čine Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović našao se pred velikim problemom. Jedna čeka unapređenje, druga želi da upozna njegovu mamu, a on? On samo želi da provede jedno mirno popodne sa svojom devojkom.

Veliko interesovanje publike na otvaranju prve VR umetničke izložbe (FOTO)

Ovo je samo početak zapleta nove predstave "MR BIG U BEOGRADU", koju pripremaju pomenuti glumci, pod rediteljskom palicom Isidore Goncić.

Godinama unazad primeri pokazuju da je izvođenje pozorišnih komada odavno izašlo iz okvira ovih institucija, te u modernom teatru svako okruženje zapravo može biti pozorište za sebe. Upravo ova predstava biće pravi primer toga jer se radi o komediji koja će svoje igranje doživeti u atrijumu šoping centra, gde se čitava radnja ovog ljubavnog trougla i odigrava.

- Mari i Gagi su moderan, mladi par koji odlučuje da jedno naizgled obično nedeljno popodne provede u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušava pojavljivanje treće osobe, Saki.

Sa kakvim će se oni peripetijama susresti i kojim lažima poslužiti da bi sačuvali "mir u kući" i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će morati da se strpi da sazna do premijernog izvođenja." - poručuju popularni glumci i pozivaju publiku da pogledaju novu predstavu "MR BIG U BEOGRADU".

Premijera je zakazana za subotu 2. decembra, u 18h, u atrijumu BIG FASHION centra, dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra. Predstava će biti besplatna za sve zainteresovane.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA