U osmoj epizodi druge sezone serije "Ubice mog oca" neopreznost će doći glave glavnim junacima

U osmoj epizodi, glavni junaci suočavaju se sa novim izazovima

  • 0

Druga sezona serije "Ubice mog oca" koja se od decembra, svakog ponedeljka, emituje na TOP kanalu, bliži se finalu, kada će publika dobiti odgovore na brojna pitanja. "Na stolu" inspektora Jakovljevića je novi slučaj ubijenog pevača Luneta, ali i slučaj ubistva Milice Despotović, čije rešavanje mnogi pokušavaju da osujete.

Otkrivamo sadržaj nove epizode serije "Ubice mog oca": Policajka Milanka ima jako važan zadatak

U osmoj epizodi, glavni junaci suočavaju se sa novim izazovima i preprekama koje im postavlja beogradsko podzemlje, ali i kolege koje nemaju poverenja u njih. Krivica zbog ubijenog navijača Baneta i nestanka policajke Milanke preti da zaustavi inspektora Jakovljevića i Mirka Pavlovića da daju sve od sebe da pravda bude zadovoljena.

"Marjanović iako besan na Aleksandra i Mirka zbog Milankinog nestanka, zna šta treba da radi da pokušaju da je spasu. Aleksandar, svestan svog udela krivice i zbog smrti malog Baneta i toga u šta je upetljao Milanku, oseća se loše pred Mirkom. Postaje neoprezan."

Foto: Promo

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Peđa Bjelac, Andrija Terzić, Ivana Dudić…

Pogledajte intervju sa Ninom Jakovljević:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA