Nova pesma reperke Sassje sa Darkom Rundekom: "Ja sam pobjednik jer moja sloboda je stanje uma" (FOTO) (VIDEO)

Novi singl reperke iz Tuzle

  • 0

Foto: Jasmin Jatić

Jedna neobična i jako zanimljiva muzička saradnja krije se na novom Sassjinom albumu „No problemo“. Radi se o pesmi „Savana“ koju je Sassja snimila sa Darkom Rundekom.

MLADA REPERKA IZ TUZLE - SASSJA: Teško je u Bosni biti bilo šta osim nemoralnog idiota i lopova (FOTO) (VIDEO)

- Obožavam pesmu koju smo napravili, ali mi je od ove saradnje najdraže što sam upoznala takvog čoveka i družila se s njim. Zaista je odlično za svet da postoje ljudi kao Darko i jako je inspirišuće i smirujuće bilo svako snimanje i druženje. Imala sam tremu kada smo pripremali pesmu koju ćemo mu poslati jer sam htela da napravim svoj stil i zvuk, ali i da Rundek može biti potpuno svoj u tome. Srećna sam da je osetio to i da smo svi zajedno napravili ovakvu stvar - rekla je Sassja koja je izuzetno ponosna na saradnju s legendarnim muzičarom.

Foto: Jasmin Jatić

Za pesmu „Savana“ su snimili i spot na Braču u režiji Jasmina Jatića, na teritoriji udruženja „Zemlja Za Nas“ u vrlo kreativnoj atmosferi.

- Ovo je prvi put da s nekim ravnopravno sarađujem na pisanju teksta za pesmu. Rok je predložio skicu aranžmana, a Sassja svoju priču. Osetio sam da je pesmi potreban objektivni odmak, neka globalna perspektiva, a istovremeno i lokalni miris u melodiji. To nas je odvelo u Savanu. Dosvirao sam rif i melodiju na električnoj gitari i sintu, ostali su elementi pošli u susret i eto te pesme - rekao je Darko Rundek koji veruje da će ovaj internacionalni poduhvat pronaći svoju publiku u sve tri zemlje, a i šire.

Muzički producent pesme „Savana“ kao i većeg dela pesama na Sassjinom albumu „No problemo“ je Rok Kovač – Kantriman koji je dao i svoj osvrt na ovu saradnju:

Foto: Jasmin Jatić

- Celi proces stvaranja pesme bio je nezaboravan, pogotovo jer je Darko čovek koji rado deli svoja iskustva i s kojim možeš razgovarati o bilo čemu te ima muzičku svežinu kakvu retko ko ima.

Pogledajte video:

Sassju pratite na društvenim mrežama: Facebook; Twitter; Instagram

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA