≫ 

U potrazi za snom: Predstava u kojoj deca igraju za svoje drugare, za one kojima je to najpotrebnije

Nema ništa lepše nego kada drugari pomažu drugarima

  • 0
Foto: Promo

Šta se desi kada balerina izgubi osnovno oruđe za igru? U tom slučaju joj je potrebna pomoć mnogo prijatelja. U priči o odrastanju, ljubavi, poverenju koja je sklopljena u predstavi "U potrazi za snom" deca uče snagu zajedništva i prijateljstva, a publika aktivno učestvuje.

Predstava u “U potrazi za snom” održaće se 24. marta u 11h, na velikoj sceni Centra za kulturu “Vlada Divljan” na Paliluli, i biće besplatan ulaz za decu iz socijalno ugroženih porodica, kao i za decu bez roditeljskog staranja sa područja Beograda. Predstava će biti sastav glume, muzike i plesa, a osim klasičnog baleta nudi i savremenu igru i hip-hop.

Foto: Promo

Ovaj dečiji spektakl govori o odrastanju, ljubavi, poverenju, o devojčici koja je izgubila svoju baletsku patiku i u potrazi za njom svašta novo otkriva i pronalazi zajedno sa publikom.

Učesnici predstave su polaznici škole Ašhen Ataljanc, počev od najmlađih pa do srednjoškolaca, polaznici Škole glume Teatar 13, mladi karatisti iz Karate kluba Diplomatik, kao i Beogradski igrački centar. Ono što odvaja ovu predstavu od drugih predstava za decu je to što su deca i njeni glavni akteri i samim tim lakše će približiti pozorište drugoj deci, što je i osnovni cilj ovog projekta.

(Telegraf.rs/ PR)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA