Kada gradska porodica pokušava da živi "kao normalan svet", a onda izađe na scenu - to izgleda urnebesno (FOTO)

Premijera predstave je 15. aprila u 20 časova

  • 0

"Otkačene" su prva od tri predstave koje će se igrati na sceni Akademije 28 u narednom periodu. Ova urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl – po ugledu na strane TV serije, prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao "sav normalan svet", da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Premijera predstave NOĆNA STRAŽA u Ateljeu 212 (FOTO)

Komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva, koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Sam naslov može i treba da se protumači kao homonim, tj. publici je ostavljeno da protumači da li su naše junakinje bleskaste, pa su i otkačene ili nisu ostvarile ciljeve pa su otkačene, a možda su i o(t)kačene ili sve to zajedno.

Specijalni gost je Savo Milošević, Foto: Promo

- Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu. Podrška, ljubav i sigurnost, u okviru jedne porodice, su stvari koje čine njihov odnos, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju - kaže Monika Romić, rediteljka.

ZA SVE GENERACIJE 

- Njihovi načini rešavanja problema možda mogu pomoći publici da se zagleda u sebe i možda nađe svoj način razrešavanja dilema i problema koji su neminovni u životu. Naše junakinje imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije... i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komične. Ukratko, potrudili smo se da se u našem komadu mogu pronaći sve generacije, u okviru jedne porodice - rekla je Monika Romić, glumica, reditelj i predvodnik projekta.

Jedina muška uloga (osim gostujućeg sportiste) poverena je Borisu Milivojeviću, Foto: Promo

- Ne propustite zgode i nezgode, porodice Jovanović i ljudi koji ih okružuju, nasmejaćemo vas do suza, ali i oplemeniti i navesti da se zamislite i nad nekim svojim postupcima. I dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći mnogo boljeg raspoloženja od onog s kojim ste došli! I to na 365 rata - poručuju akteri predstave.

U predstavi igraju Boris Milivojević, Monika Romić, Zlatija Ivanović, Slavica Ljujić, Danica Radulović, Jovana Mladenović, a kao specijalni gost pojavljuje se bivši fudbaler Savo Milošević.

Premijera predstave je 15. aprila u 20 časova, a prva repriza 21. aprila u 20.00 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA