≫ 

"Nemanjići" opet zaprepastili javnost: Odjeknula je srednjevekovna psovka

Bugarski car Kalojovan, kog igra Dimitrije Ilić, izgovorio je spornu repliku

  • 14

Ako ste kojim slučajem propustili devetu epizodu "Nemanjića" emitovanu u nedelju, propustili ste jedan dug i dosadan čas istorije, jednu psovku i susret braće koji smo iščekivali.

"Nemanjići" ponovo "zabrljali": Gledaoci u neverici zbog prizora sa kravom - da li vi vidite šta je sporno u ovom kadru?

Susret se desio tek na kraju, a do tada je trebalo istrajati i ne promeniti kanal, piše Noizz.

Prvih 40 minuta obeležilo je nekoliko beskonačno dugih dijaloga, koji su zapravo zvučali kao da vam neko ujednačenim tonom čita iz istorijskog udžbenika, ubacujući s vremena na vreme rečenice tipa: "On će da ti završi kombinaciju", "Vukan je sad u funkciji" ili "Takvo je stanje na terenu"...

Nemanjići opet zapalili Tviter: Zbog odgovora Raške, svi misle da je u pitanju PRVOAPRILSKA ŠALA

Kulin priča sa Stefanom o aktuelnoj podeli snaga u regionu i nagovara ga da se oženi Anom Dandolo; njegova žena pita Rašku zašto je zamišljena i podseća na sve što je prošla sa Kulinom banom; Sveti Sava deli s ostalim monasima zabrinutost zbog tendencija katoličke crkve i napada razbojnika - pa tako dva-tri kruga, da utvrdimo gradivo.

I taman kad smo pomislili da možemo malo da odmorimo kapke, kad je odjeknulo: "Od..bi!"

"Moj odgovor njemu je: Od..bi!" - verujemo da će ovo biti jedna od najcitiranijih replika iz "Nemanjića", a čast da razmrda devetu epizodu pripala je bugarskom caru Kalojovanu (igra ga Dimitrije Ilić).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    10. april 2018 | 00:36

    Ajde sad vi filozofi i kritičari svega i svačega,dokona zakerala,umišljeni lingvisti i poznavaoci srpskog jezika i pravopisa iz perioda 12-14 veka i svi vama slični...dajte,sastavite već jednom gramatiku srpskog jezika iz tog perioda,objavite je i pošaljite jedan primerak scenaristi Gordanu Mihicu.Otvorite mu oci,da vidi covek gde je pogresio i da nauci nešto za ubuduće ako ponovo krene da snima neku seriju iz tog perioda!!!

  • Banja Vrujci

    10. april 2018 | 00:28

    Ova serija je sramota I za dinastiju Nemanjica I za srbski narod u cjelini. Treba je zabraniti I unistiti sve snimljeno. Nadojmo se da ce nekada sazreti generacija koja ce profesionalno I odgovorno snimiti serijal o svim nasim dinastijama. I onim prije Nemanjica I jasnije.

  • Boban

    10. april 2018 | 06:11

    Sledeći termini koji mozemo da očekujemo su verovatno „lajkujemo“, „šerujemo“, „hit“,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA