Božo Vrećo emotivnim statusom izmamio svima suze: Nema toga što bi me sprečilo da na Đurđevdan ne budemo zajedno! (FOTO)

Vrećo nikada nije krio koliko voli da provodi vreme u porodičnom okruženju, pa ni sada, kada je posle dugog puta stigao kući da proslavi Đurđevdan

  • 2

Popularni pevač sevdalinki Božo Vrećo podelio je s fanovima dirljiv porodični trenutak i izmamio svima suze radosnice. On nikada nije krio koliko voli da provodi vreme u porodičnom okruženju, pa ni sada, kada je posle dugog puta stigao kući da proslavi Đurđevdan.

U ovom šumadijskom naselju Đurđevdan se slavi tri dana: Mladi iz celog sveta dođu u Liciku i tada počne lom (FOTO) (VIDEO)

- Sinoć posle 5 sati čekanja leta iz Rima za Dubrovnik i kasni let za Zagreb, kroz munje i gromove, pa jutros celo jutro vožnja da stignem mojima, jer danas je Đurđevdan, na Đurđevdan moja majčica me čeka i nema toga što bi me sprečilo da budemo skupa.

- Ona čeka da slavski kolač našim rukama držimo u zraku pa da okružimo njime vrhovima prstiju uz molitvu i zahvalnost našem zaštitniku doma da nas spasi od svih ala i aždaja jer on to može, trpeza majčicina skromna i najmirisnija kako i dolikuje, al kućica puna ljubavi i šta nam to više treba, e vala ništa, najveće je blago njen topli zagrljaj i njen osmeh, što u njemu svu sreću sveta vidim jer sam tu... Lane je tu - potpisao je fotografiju on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA