≫ 

Ovo je pričica o Srbinu, bogatom ratnom zločincu, koga jure 20 godina, a pokušavaju da ga uhvate preko njegovog sina Omara

Zaposleni u tajnoj agenciji američke vlade moraju da pronađu Srbina Borisa Mitrovića, ratnog zločinca koji se krije 20 godina

  • 2

Iako nama možda deluje drugačije, Srbi nisu glavni negativci u holivudskim filmovima i serijama. Ali, i mi smo tu negde. I kad pomislite da smo previše mala zemlja da bi nas se neko u tom smislu setio, desi se nešto što nas razuveri. U američkoj TV seriji "Mekgajver"  (MacGyver) u epizodi "Hammock + Balcony" priča se vrti oko Srbina Borisa Mitrovića, ratnog zločinca.

Ovo su glumci koji će imati uloge u filmu koji veliča Gotovinu (FOTO)

Zaposleni u tajnoj agenciji američke vlade koja pomaže onim poznatim, kao što su FBI i CIA, moraju da pronađu Srbina Borisa Mitrovića, ratnog zločinca koji se krije već 20 godina. On izmiče svim poterama i zakonima i niko ne zna gde se krije. I to nije najveći problem, na te zločince smo, kanda oguglali. Ono što je tu čudno je da se Mitrovićev mlađi sin zove Omar! Kako i zašto, nije objašnjeno.

Sin Omar i njegova mlada, Printskrin/Youtube: SpoilerTV

Stariji sin, Marko, opisan kao njegova desna ruka je ubijen, a drugi sin, koji se zove Omar je mladić koji je "raspoložen da troši očevo bogatstvo i da se stalno zabavlja".

Omar sprema venčanje sa devojkom koju zna tek dva meseca, koja je "aktivna na raznim društvenim mrežama i alergična je na odeću". Sin troši očev novac, što implicira da se on od tog ratnog zločina obogatio i ne interesuje ga ništa drugo osim da isti troši. Onda, omamljen priznaje da je on ubio starijeg brata.

Kada se glavni negativac Boris pojavi, on priča kako svojim ljudima često sprema, očekujete da kaže sarmu ili pečenje, ne, već lososa!

Boris Mitrović kog igra ruski glumac Paša Ličnikov, Foto: Imdb/Sony Pictures

Piscima scenarija preporučujemo da malo istraže i obrate pažnju bar na imena sporednih likova, pa makar oni bili i zločinci. Što ne bi trebalo da bude teško, neka se potrude kao kada rade one "dežurne" negativce, Ruse i muslimane.

Glumac koji igra Borisa Mitrovića je Rus Paša Ličnikov. Njegova karijera je bogata ulogama u TV serijama, igrao je u seriji "Mornarički istražitelji", "Crna lista", "Rej Donovan", pozajmljivao je glas i video igricama "Call of duty - Infinite warfare", "Battlefield 4"... Omara igra Edin Gali, glumac rođen u Bosni i Hercegovini, koji se preselio tokom rata u Nemačku, pa potom u SAD. Pojavljivao se u ostvarenjima "Nova devojka", "Hemingvej"...

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA