Koop Oscar Orchestra donosi svoj prepoznatljivi zvuk na Kalemegdan

Oscar Simmonson: Tužno mi je što je umetnost postala samotnjački i usamljen posao. Mnogo sam razmišljao sam o Avicii-ju i mislim da bi njegova priča bila potpuno drugačija da je bio deo benda

  • 0

Musicology Barcaffe Sessions je predstavio svoje letnje izdanje, koje će se održavati u toku juna i jula na Kalemegdanu.

Najavljena su tri velika imena jazz, fusion, soul i r&b žanrova, Koop Oscar Orchestra, Angie Stone i Bokante, predvođen Majkl Ligom iz proslavljenog benda Snarky Puppy. Letnje izdanje koncertnog serijala će otvoriti Koop Oscar Orchestra, bend za čiji nastup se traži karta više, 26. juna, ovaj put u letnjem klubu Bitefartcafe, na Kalemegdanu.

Nakon raspada poznatog švedskog sastava Koop, Oscar Simonsson je mislio da je završio da muzikom. Međutim, pesme su nastavile da se pojavljuju u njegovoj glavi. Nije imao ideju da li i kako da materijalizuje ovu muziku, ali nakon druženja sa litvanskom pevačicom, Jazzu, jedne kasne večeri, odlučio je da zajedno počnu da rade na novim pesmama. Nakon toga, Oscar je otkrio koliko mu je zapravo nadostajalo da svira zajedno sa drugima i odlučio da okupi bend, sa Jazzu kao vokalom. Ovaj bend znate kao Koop Oscar Orchestra. Njihova glavna misija, poput mislije Musicology Barcaffe Sessions, je da slave veličinu muzike, uživo.

Foto: Promo

- Živi nastupi povezuju ljude kao ništa drugo Suština muzike je da napravite zvuk zajedno. Svi oni usamljeni ljudi na sceni s laptopom koji se pretvaraju da nešto rade… od toga me boli srce. Mnogo sam razmišljao sam o Avicii-ju i neka ga Bog čuva, ali mislim da bi njegova priča bila potpuno drugačija da je bio deo benda, deo ekipe. Tužno mi je što je umetnost postala samotnjački i usamljen posao, kada je sviranje sa drugim muzičarima najzdravija stvar za vašu dušu - kaže Oscar.

Strast i umetnost koje se osećaju u svakoj iskomponovanoj noti sadrži i šoljica Barcaffè espresa. Zato se ovog leta prepustite potpunom uživaju u vrhunskoj muzici i prepoznatvljivoj espresso aromi.

Karte za sve Musicology Barcaffe Sessions koncerte se mogu kupiti putem prodajnih servisa eventim i ddtickets.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA