≫ 

Vukašin, IRIE FM: O odbijanju poziva na Evrosong, Bebanu, golubijim jajima, svetskoj karijeri, bekstvu iz rege priče (VIDEO)

Frontmen fenomenalnog srpskog benda, pred nastup na Exitu, za TV Telegraf priča o svojoj muzici, spotovima i svom neobičnom životu multimedijalnog umetnika

  • 0

On je glumac, pevač, grafički dizajner, frontmen jednog od najboljih bendova u regionu... On je scenarista, autor možda najboljih spotova u Srbiji, kompozitor, trombonista...  Bajker, predobar momak koji živi svoj san kako je on odabrao, a ne onako kako su drugi planirali za njega. Njegov vokal se definitivno razlikuje, ali i njegov život se više nego razlikuje od života većine umetnika u Srbiji. Vukašin Marković, IRIE FM ili za brojne TV fanove samo "onaj mali Beban" pred nastup na Exitu bio je gost Telegrafa.

U razgovoru za naš portal Vukašin priča o gostovanju u RTS Šarenici dok istovremeno tuži RTS zbog neisplaćenih tantijema za repriziranje serije "Porodično blago", o nenastavljanju filmske karijere, o odrastanju s filmskim legendama, o tome zašto je upisao i završio grafički dizajn, kako je počeo da sluša rege, ali i kako je IRIE FM, nakon osvajanja titule za najbolji rege bend skrenuo u soul, fank i džez priču...

Vukašin Marković otkriva i može li da se u Srbiji živi od nekomercijalnog zvuka i nepristajanja na jeftino skupe kompromise, o mogućnosti osvajanja svetske muzičke scene, o novim spotovima, o tome zašto je odbio poziv da predstavlja Srbiju na Evrosongu, ali je prokomentarisao i aferu "Kuvana jaja od golubice" zbog koje su morali da otpuste svog gitaristu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA