• 4

"Osvetli mrak" - Izložba dela umetnice Milene Lasić (FOTO)

Nazivom izložbe "Osvetli mrak", umetnica šalje poruku da je, u vremenu u kome je sve dozvoljeno, savremeni čovek u konfuziji, prepušten sam sebi i svom osećaju da pronađe tračak svetla i pravi put

  • 4

U petak, 5. oktobra u hotelu "Saint Ten", biće otvorena izložba kolaža "Osvetli mrak" umetnice Milene Lasić. Biće izloženo 12 radova, većih dimenzija.

Nazivom izložbe "Osvetli mrak", umetnica šalje poruku da je, u vremenu u kome je sve dozvoljeno, savremeni čovek u konfuziji, prepušten sam sebi i svom osećaju da pronađe tračak svetla i pravi put. Stoga je lajtmotiv svih dela koja će biti izložena - traganje, tj osvetljavanje današnjeg trenutka.

Foto: Promo

Milena Lasić rođena je u Beogradu 1986. godine gde je završila srednju školu za dizajn i diplomirala na DTM-u. Kao bliska rođaka čuvenog srpskog slikara Peđe Milosavljevića, od rane mladosti zanimala se za različite pravce u umetnosti. Posle stečene diplome radila je kao stilista, zatim je dizajnirala svoju liniju nakita "Milart".

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima