≫ 

Aleksandra Prijović vam preporučuje tri knjige uoči početka dugo čekanog Sajma

Ovi romani su na pevačicu ostavili snažan utisak, što je istakla u razgovoru za Telegraf

  • 16
Aleksandra Prijovic, Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Svako od nas voli da u slobodno vreme pročita neku dobru knjigu, kako bi se opustio od svakodnevnih obaveza. Pošto nemamo svi isti ukus, svakome od nas prijaju drugačiji žanrovi, pa tako kroz različite priče tragamo za onim što nam je u tom trenutku potrebno. Kako danas počinje dugo očekivani Međunarodni beogradski sajam knjiga, verujemo da će svako uspeti da na jednom mesto pronađe priče u kojima će uživati.

I među poznatim ličnostima ima dosta ljubitelja knjiga, pa je tako pevačica Aleksandra Prijović samo za čitaoce portala Telegraf.rs preporučila tri romana, koja su na nju ostavila snažan utisak i za koje smatra da bi svako trebao da ih pročita.

Pala konačna odluka! Aleksandra otkrila koje vladarsko ime će dati prvom detetu, pa priznala da je ideja bila Filipova! (VIDEO)

"Devojka iz voza", Paola Hokins

- Inače mnogo volim da čitam trilere, a ovo je knjiga koju nisam nisam mogla da ispustim iz ruku. Format pisanja je nesvakidašnji, tera čitaoca da obraća pažnju na detalje, a kraj je potpuno neočekivan. Topla preporuka - kaže Aleksandra.

"Alhemičar", Paulo Koeljo

- Meni je ova knjiga samo ucementirala verovanje da svako od nas ima predodređen put kojim mora da prođe da bi ispunio svoje snove i da ih uvek treba hrabro pratiti kakve god prepreke nailazile. Do "lične legende" se dolazi samo slušajuci svoje srce - iskrena je pevačica.

"Dok nisam srela tebe" i nastavak "Posle tebe", Džodžo Mojes

- Pored trilera, takođe jako volim da čitam ljubavne romane, a ovo su priče koje su mi naterale suze na oči. Prva knjiga govori o ljubavi koja nema granice i njenoj teškoj sudbini, a druga kako nastaviti život kada izgubiš voljenu osobu i kako okrenuti novi list. Puno suza, smeha i poučnih trenutaka - dodaje Aleksandra.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/I.C/A.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA