≫ 

Voja Brajović ispričao sve o drami koja se dogodila: Sergej se gušio i pao iza scene, a meni je odmah na pamet pao Manda

Lekari su utvrdili da glumčevo srce nije ugroženo

  • 3

Glumac Sergej Trifunović, kome je pozlilo tokom izvođenja predstave "Voz" u Novom Sadu, otpušten je iz bolnice u Sremskoj Kamenici posle detaljnih pregleda.

Poznati glumac koji je sa Trifunovićem igrao u ovom komadu, Voja Brajović ispričao je za Kurir šta se tačno dogodilo kobne večeri kada je Sergej izašao pred publiku i rekao da zbog zdravstvenog stanja ne može da nastavi da igra.

Oglasio se Sergej Trifunović i otkrio šta mu se sinoć desilo na sceni

- Sva sreća da mu je sada dobro. Ne smem ni da izgovorim. Setimo se Mande kako je samo pao na sceni. Glumci doživljavaju emotivne stresove, to niko ne zna. Video sam da Sergeju nije dobro, pa sam najpre probao da mu probudim adrenalin, ali kada sam video da je počeo i da se guši i da je pao iza scene, odmah smo zvali Hitnu pomoć - ispričao je za Kurir Brajović, praveći pauze zbog stresa koji je i sam doživeo gledajući kolegu kome nije dobro.

Voja i Sergej su dobri prijatelji i van scene; Printskrin: Instagram/serge_truffaud

On je dodao da je Sergej imao bol u grudima, zbog čega je prevezen u Institut za kardio-vaskularne bolesti u Kamenici.

- Na početku je sve izgledalo kao da ima napad panike. Kada je shvatio da neće moći da odigra predstavu do kraja, insistirao je da sam izađe i zahvali publici na razumevanju. To je njegova odgovornost prema toj ulozi - rekao je Brajović Kuriru. Publika će ipak imati prilike, kako glumac kaže, da pogleda ovo delo "Zvezdara teatra".

-Na Sergejevo odobrenje, ekipa "Zvezdara teatra" odigraće ovu predstavu ponovo. Kako je Voja rekao, publika je zaista bila zahvalna.

- Hvala vam što brinete. Posle svega je važno da se sve dobro završilo. Glumci znaju da budu pod velikim stresom i ovakve stvari se dešavaju, nažalost - ispričao je Brajović.

Lekari su utvrdili da glumčevo srce nije ugroženo i nakon ukazane pomoći pušten je kući uz savet da se odmara.

VIDEO: Mira Banjac sa suzama u očima dodelila posthumnu nagradu za legendarnog Mandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimous

    22. oktobar 2018 | 17:49

    Drž' se Serđo!!

  • Dr. za rock and roll

    22. oktobar 2018 | 18:22

    Baci cigare smanji malo i bice bolje, jos si mlad.....

  • 💙

    21. novembar 2018 | 11:34

    Dobri covece,prikoci malo. Bitku sa vetrenjacama zavrsi. Cuvaj se i malo vise gledaj sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA